Resultaten voor gelegenheidskleding breda

gelegenheidskleding breda

Jean Berge Breda Mannenmode van formaat Home.
Op k oopzondag is de verhuur van gelegenheidskleding gesloten. De winkel dankt haar naam aan haar oprichter Jean Bergé. In 1991 heeft de achterkleinzoon van Jean Bergé de winkel overgedragen aan de huidige eigenaar Gaston Creemers, Daardoor is het mogelijk geworden dat Jean Bergé in 2006 het 125-jarig jubileum heeft kunnen vieren. Gaston Creemers heeft zich van jongs af bezig gehouden met mode, dankzij zijn vader die mode-agent in overhemden was en zijn moeder die hem het voorbeeld gaf in zelfstandig ondernemen. Zij runde een stoffen en fournituren zaak. Jean Berg é Haagdijk 47 49 4811 TP Breda.
Gelegenheidskleding Jean Berge Breda Mannenmode van formaat.
De gelegenheidskleding wordt meegegeven in een kledinghoes. De gehuurde kleding kan op de dag vóór gebruik worden opgehaald en betaald, behalve op zon en feestdagen. De dag na gebruik dient de kleding te worden teruggebracht, inclusief hangers en hoes. Indien u de kleding te laat terugbrengt, berekenen wij 50% van de huurprijs voor de eerste extra dag en 10% voor elke bijkomende dag. De huurder is aansprakelijk voor het gehuurde. Eventuele schade wordt verrekend conform de leveringsvoorwaarden, welke op de achterzijde van de kwitantie vermeld staan. Jean Berg é Haagdijk 47 49 4811 TP Breda.
Breda Gelegenheidskleding galakleding feestkleding en avondmode.
Kies altijd voor een pak of iets dergelijks en houd je overhemd aan. De leukste zaken voor avondkleding en gelegenheidskleding van een galajurk tot exclusieve damesmode. Of een leuke outfit voor de moeder van de bruid in Breda. Ann John Bruidsmode.
Gelegenheidskleding Breda Ann John bruidsmode.
Gelegenheidskleding Breda vindt u bij de Ann John bruidsmode group. Op 125 m2 presenteren wij in een sfeervolle ambiance een schitterende collectie party, cocktail, gala, en gelegenheidskleding. Ook bestaat de mogelijkheid om uit losse tops, rokken, broeken en jasjes je eigen combinatie samen te stellen.
Galajurken Breda De Galazaak De Galazaak.
Feestjurken collectie Goedkope feestjurken Schoolgala jurken Moeder van de bruid feestjurken Bruidsmeisjes jurken Little Black Dress Exclusieve feestjurken Kerstjurken Bedrijfsfeest Sweet 16 jurken Trouwjurken. Galajurken collectie Feestjurken lang Moeder-van-de-bruid lang Lange bruidsmeisjes jurken Schoolgala jurken lang Avondjurken lang Goedkope Galajurken Galajurken grote maat 42 Lange kerstjurken Sweet 16 jurken lang Trouwjurken lang.
Gelegenheidskleding Santerello.
Santerello Cerimonia Junior. Elsa Colour Shoes. Santerello schoenen in alle kleuren! Speciaal voor Gelegenheden. Gala en Avondkleding. Dinsdag 930: tot 1800.: Woensdag 930: tot 1800.: Donderdag 930: tot 2100.: Vrijdag 930: tot 1800.: Zaterdag 930: tot 1700.: 4818 SB Breda.
Santerello Bruidsmode Breda, ervaar 4 etages trouwbeleving!
Ervaar 4 etages trouwbeleving in Breda! Bruidsmode Trouwpakken Bruidskinderen Gelegenheidskleding. Santerello biedt u 4 etages trouwbeleving in Breda! Trouwkleding voor de bruid, bruidegom, bruidsmeisjes en bruidsjongens. De collectie van Santerello Bruidsmode Breda kenmerkt zich door pure elegantie en een moderne uitstraling.
Gelegenheidskleding Breda Trouwen.nl.
Veel bedrijven die gelegenheidskleding verhuren, verhuren daar bovendien vaak accessoires als boleros, boas, stolas, etc. Dat schept tevens mogelijkheden om jullie bruiloft een bepaald thema mee te geven waarvoor gasten zich compleet kunnen aankleden, zonder dat het onbetaalbaar wordt. Hoe dan ook, een voorgeschreven dresscode biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Voor jullie zelf en voor jullie gasten. Zoek op locatie. Helaas zijn er geen resultaten voor Breda.

Contacteer ons

jurken breda
zeba breda
gelegenheidskleding dames breda
veemarktstraat breda
galakleding breda
galajurk kopen breda
angelique bruidsmode breda
gelegenheidskleding breda
breda galajurken
goedkope galajurken breda